En liten hund møter en stor politihest – de to får folk rundt til å le godt!

  • Hva er vel søtere å se når en som er liten møter en som er stor? Ekstra koselig å se er når de kommer godt overens og liker hverandres selskap.

Her ser vi en leken hundevalp som er lykkelig over å ha møtt å ha møtt en stor hest i New York i USA.

Legg merke til den lille Franske Bulldogens ansikt når den ser på den store politihesten! Hunden forstår umiddelbart at dette er et møte utenom det vanlige, og blir umiddelbart nysgjerrig på den store hesten.

Hunden vil gjerne leke, mens hesten er profesjonell. Det kan ikke oppføre seg lekent sånn som valpen, men tillater seg å bøye hodet ned til hunden om og om igjen, så den vil nok gjerne være med på leken den også, men sånn er det å være i jobb, og til og med i politiet, da må en oppføre seg! 😉

Se det koselige klippet under her:

0 Shares