Den gamle mannen tenker at det er på tide å tilstå sine synder – men svaret fra kona?….😉😂

Det var et eldre ektepar som var kommet såpass opp i årene at de syns det var på tide å se litt tilbake på årene som var gått og tingene som var gjort.

Mannen slet litt med samvittigheten, og til slutt en aften sprakk det for ham. ” Kjære, jeg har noe å fortelle deg, jeg har vært deg utro og hver gang har jeg lagt en hundrelapp i den store brune vasen over peisen.” Kona går bort og ser oppi vasen, der ligger det tre hundre kroner.

” Tre ganger? Det kan jeg da tilgi deg for du har vært slik en god og snill mann i alle år”. Mannen er lettet og kona ser litt brydd ut” Vel, da må jeg tilstå at jeg også har vært utro, og hver gang har jeg lagt et riskorn i en bolle i kjøkkenskapet” Mannen bort og ser i bollen og der ligger det to riskorn” Bare to, det er tilgitt!”.

Kona rødmer dypt” Veeel, jeg har nå kokt grøt også et par ganger!” 😉

0 Shares