Det gamle ekteparet bestemte seg for å gjenoppleve sin første «hyrdestund», men hvordan det gikk? …. 😂

Et gammelt ektepar sitter på en kafé sammen. Ektemannen lener seg over til kona si, og spør henne, «Husker du første gangen vi hadde sex sammen, for over femti år siden? Vi gikk bak akkurat denne kaféen og du lente deg mot gjerdet og jeg elsket med deg.»
«Ja,», svarer hun, «Jeg husker det veldig godt.»
«OK», sier han, «Hva med om vi tar oss en ut og ser om vi kan gjøre det igjen, for gamle dagers skyld?»
«Åh,ja,det høres ut som en vill, men god idé!»
En politimann som satt like ved dem overhørte samtalen og måtte le litt for seg selv, han tenkte at han måtte få med seg disse to gamlingene ha sex mot et gjerde.

Det eldre paret halter seg ut, og lener seg mot hverandre, med stokkene sine som støtte. Etterhvert kommer de seg ut av kaféen og bort til gjerdet.

Den gamle damen lener seg mot gjerdet, og den gamle mannen beveger seg mot henne. De har den villeste elskoven politimannen noen gang har sett. De holder på i ti minutter mens de begge stønner og skriker. Etter hvert kollapser de sammen og ligger andpustne på bakken.
Politimannen er helt overrasket. Han tror han kanskje har en ting eller to å lære om det å bli gammel.
Politimannen klarer ikke å dy seg, han må spørre hva i all verden som er hemmeligheten til deres ville sexliv. Så, da paret går forbi han, spør han, «Unnskyld meg, men det var noe helt utenom det vanlige. Dere må ha hatt et fantastisk sexliv sammen. Har dere et hemmelig triks?»

Den gamle mannen rister fremdeles og klarer så vidt å svare, «For femti år siden fantes det ikke et elektriske gjerder… 😉

0 Shares