Seks-åringen stiller opp i Britain’s Got Talent for å danse Irsk folkedans, men se på føttene hans når musikken starter!

Oscar Donnelly, som er bor i like Motherwell som er like utenfor Skottland, er ikke hvilken som helst 6-år gammel gutt Han begynte å øve på steppedans allerede som 3-åring, og i følge mamma Annie er Oscar en gutt som ikke gir opp så lett.

Han danser døgnet rundt, til og med på vei til butikke danser han bortover gatene. Vi tok med ham på fotballtrening, men han hatet det, og sa at alt han ville gjøre var å danse. Det er hans valg. Noen mennesker er født til å danse, og Oscer er en av dem, forteller hun til Daily Record

Her ser vi ham i Britain’s Got Talent 2018, hvor dommerne først tror at det er en nervøs guttunge de har foran seg, men det skal fort vise seg at han er proppfull av selvtillit – for dette kan han!

Se selv i klippet under her:

.

0 Shares