De lar katten smake på maten, og alle tror at den holder på å dø – men det som skjer..Haha!

Det var rakfisk og masse annen deilig mat som stod på menyen da familien inviterte sine venner på kalas. Da et par av gjestene en stund etter måltidet følte seg urolig i magen, ble de andre redd for at rakfisken og den andre maten kanskje ikke var så bra.

– La katten få smake litt, så ser vi hvordan den reagerer, foreslo den ene av gjestene til en annen.

Katten spiste godt, men etter en stund lå den borte i en krok og pustet og peste tungt, de var sikre på at den holdt på å dø, de bestemte seg raskt for at alle måtte komme seg snarest mulig til sykehuset, for her var det snakk om en alvorlig matforgiftning. Gjestene ble pumpet, en for en. Men da de kom tilbake, fikk de seg litt av et sjokk.

Inne på stua lå katten, og ved siden av den fem nyfødte kattunger. 😉

0 Shares