Alle innrømmer at de har overdrevet en smule – men så er det nordmannens tur…Haha!

En amerikaner, en russer og en nordmann  prater om hvem som har det største av forskjellig ting. Amerikaneren sier: Hvis vi satte alle våre militære biler tett i tett ville de rekke rundt jorda ved ekvator.

Russeren sier: Hvis vi la den militære flåten tett i tett i Atlanterhavet kunne en gå tørrskodd fra Europa til Amerika.

Nordmannen ville også være med, så han sa: Manndommen på oss mannfolka er så lang at 12 kråker kan sitte tett i tett på den. De andre syntes det kanskje de hadde tatt i vel mye, så amerikaneren innrømmet at det var nok var litt mellomrom mellom bilene.
Russeren måtte også innrømme at det var nok litt mellomrom mellom båtene.

Jeg må vel innrømme det jeg også da, sa nordmannen, .. når sant skal sies, så det var faktisk litt mellomrom mellom de kråkene også… 😉

0 Shares