Miljøaktivistene invaderer bondens eiendom – revansjen hans fikk nettet til å koke!

Det er mange som engasjerer seg i miljøvern, og bra er det, men det er noen som kanskje strekker seg i lengste laget for å fremme sitt syn på saken.

Folk som velger å ta denne debatten seriøst må i alle fall oppføre seg på en god måte når de vil vise hva de mener. Den britiske skuespilleren Emma Thompson sammen en gjeng med andre miljøvernere, brukte ulovlige midler for å få i gjennom sin vilje, skrev Daily Mail etter at dette opptrinnet hadde funnet sted.

 

 

Miljøvernaktivistene tok seg inn i en bondes eiendom uten tillatelse for å protestere mot genmodifisert mat, de slo opp et telt og lagde bråk.

Bonden bad aktivistene om å forlate eiendommen sin flere ganger, men de nektet. Til slutt hadde bonden nok og bestemte seg for å ta saken i egne hender for å fjerne miljøvernerne.

 

 

Hollywood-skuespilleren fikk ingen kjendisbehandling her i gården. Bonden hektet en møkkatank på traktoren og sprutet ned aktivistene med den illeluktende gjødselen og miljøvernerne forlot bondens eiendom etter at kameraet hadde sluttet å filme.

Bonden fikk slått to fluer i en smekk – han ble kvitt uvelkomne gjester og fikk gjødslet åkeren sin. Nå har hans brutale revansje har fått nettet til å koke fordi mange mener at han kunne ha gjort det på en penere måte. Hva synes du?

Se videoen under, og fortell oss gjerne din mening om saken i kommentarfeltet på Facebook:

0 Shares