Sekretæren kunne ikke utføre de «spesielle tjenestene» den dagen, men da hun var villig til gjøre en vri?… Haha!

En sjef skulle ansette en ny privatsekretær til sitt kontor. Han satte inn en annonse: «Storbrystet sekretær med fordelaktig utseendet søkes til mitt kontor.
Spesielle tjenester kreves, høy lønn»….
Han fikk mange svar, og intervjuet flere stor-brystede skjønnheter.

Han bestemte seg til slutt for en enormt søt jente. Da lønn og annet skulle diskuteres , ble han litt skamfull over at han hadde stilt de kravene han hadde, så han spurte om «det med spesielle tjenester, er det ok for deg.» «Ingen problem . Jeg har ingen kjæreste og du ser ut som en trivelig fyr», svarte jenta. Sjefen ble både litt rød og flau og forklarte videre: «Så bra ! Om det nå skulle ha seg at jeg ville ha litt moro og kos med deg, og for at ingen skal forstå hva vi prater om, kommer jeg til å si at jeg vil ha skrevet et brev til Sudan» «Ok», sa jenta.

Det gikk et par dager og sjefen kjente lysten steg og han trykte på callingen og sa: » Jeg skulle ha skrevet et brev til Sudan!» Svaret drøyde litt, men kom til slutt. «Gjerne , men nå har det seg sånn at jeg har det røde fargebåndet i skrivemaskinen i dag.» «Jahaaaa «, svarte sjefen, «da får vi ta det en annen dag .» Det gikk en liten stund og sekretæren syntes hun sviktet sjefen sin og trykte på callingen: «Angående det brevet , vi kan jo ta det muntlig…»

» Det er for sent» – jeg skrev det nettopp for hånd…»! 😉

0 Shares