Putt et fedd hvitløk i øret, og dette er hva som kommer til å skje med kroppen din!

Alle som har hatt øreverk vet at det er en veldig smertefull opplevelse.Øreverk er et resultat av en bakteriell infeksjon i øret, men den viktigste årsaken er ofte relatert til andre problemer som allergi, influensa eller forkjølelse.

Dette fører ofte til øre, nese, hals og lungebetennelse. Øreverk går ofte over av seg selv uten medisinsk behandling, men det fins effektive naturlige måter å lindre smerter på.

Hvitløk har antibakterielle egenskaper. Du legg et par hvitløkfedd i litt oppvarmet kokosolje og drypp noen dråper i øret – ha det i øret i 5 minutter, gjenta to ganger om dagen til plagene er over. Eller bare putt et fedd hvitløk i øret, ha det i minst en halv time, du kan gjerne sove med det hele natten.

Hvitløk har forebyggende effekt, så spis hvitløk før du blir syk, og forkjølelsen borte.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOkowyh7cNg

0 Shares