Vi har alle vokst opp med Pippi, Tommy og Annika – nå er de godt voksne, og slik ser skuespillerne ut i dag!

Vi har alle vokst opp med Pippi og hennes venner. Vi har moret oss med hennes mange morsomme påfunn, og kost oss når hun har gjort morsomme ting med vennene Tommy og Annika.

Skuespilleren som spilte Pippi Inger Nilsson, har vi sett senere i livet, og hun har latt seg intervjue og bekreftet at det senere ble vanskelig for henne å få andre roller fordi hun er og blir Pippi i alles øyne.

Så Inger Nilsson kjenner vi igjen- men ville du kjent igjen skuespillerne bak Tommy og Annika? Mange lurer kanskje på hvordan de ser ut i dag hvordan de ser ut i dag?

Maria Persson ble født i Stockholm i 1959. Etter Pippiinnspillingene fortsatte hun å studere teater på Calle Flygare Teaterskola, men da hun ofte ble assosiert med sin rolle som Annika, endret hun retning. Maria flyttet til Mallorca for å jobbe på et sykehus. Hun har også jobbet i eldreomsorg og på barer.


Bildekilde blogs.20minutos.es

Tommy ble spilt av Pär Sundberg han ble født i Stockholm i 1957, og etter karrieren som barneskuespiller studerte han i Lund. I dag er han sjef for Skandinavia i et PR-selskap.

Slik ser Pär Sundberg ut i dag:


Bildekilde Imgur

Inger Nilsson ble født 4. mai 1959 i Kisa, Östergötlands län og slik ser hun ut i dag:


Bildekilde Imgur

Så selv om alle var fantastiske barneskuespillere som aldri kommer til å bli glemt, har Tommy og Annika valgt andre veier senere i livet.

0 Shares