Foreldrene forlangte et svar på hvordan sønnen hadde fått tak i en Porsche – forklaringen hans er helt fantastisk!

En atten år gammel gutt kom hjem med en Porsche og foreldre hylte og skrek, «Hvor fikk du tak i den bilen?»
Han fortalte dem rolig : «Jeg kjøpte den i dag.»
«Hvor fikk du penger fra? ropte foreldre. «Vi vet da hva en Porsche koster.»
«Vel,» sa gutten, «denne kostet meg 100 kroner.»

Foreldrene begynte å hyle enda høyere. «Hvem ville selge en sånn bil for 100 kroner?»
«Det var en dame oppe i gaten her,» sa gutten. «Vet ikke navnet hennes, jeg bare syklet forbi, også spurte hun meg om jeg ville kjøpe en Porsche for 100 kroner..»
«Herregud!» stønnet moren, «hun må være en overgriper. Hvem vet hva hun kan gjøre videre? Jan, du går rett opp dit og ser hva som skjer.»

Guttens far gikk opp gaten til huset der damen bodde, og fant henne ute i hagen, hvor hun rolig plantet blomster. Han presenterte seg som far til gutten som hun har solgt en Porsche for nesten ikke noe, og krevde å få vite hvorfor hun gjorde det.

«Vel,» sa hun, «I morges fikk jeg en telefon fra min mann. Jeg trodde han var på en forretningsreise, men jeg har hørt fra en venn at han har stukket av til Hawaii med sin sekretær og egentlig har ikke til hensikt å komme tilbake.

Han klagde over at han var blakk og ba meg om å selge den nye Porschen og sende ham pengene. Så det gjorde jeg…. » 😉

0 Shares