Aune og Ewa kommer tilbake på parketten i «Skal vi danse» på lørdag!

Mandag kom nyheten om at Frank Løke er kastet ut av «Skal vi danse» etter sjokkstuntet på lørdagens direktesending – der han overrasket med å slenge dressen å danse i «Borat»-drakt – tilsynelatende uten at noen visste om det. Og det ble Aune Sand som måtte forlate konkurransen.


Bildekilde: VG.no/rampelys

Nå forteller TV2 er invitert tilbake og at Aune svarte «ja» da han fikk spørsmål om å komme tilbake til «Skal vi danse» . Reglene i «Skal vi danse» sier at når noen faller fra eller trekker seg, vil dem som sist røk bli spurt om å komme tilbake.

Så på lørdag er Aune Sand og Ewa Trela tilbake på parketten.

Danseparet fikk spørsmålet om å returnere mandag kveld, og får derfor to færre treningsdager enn de andre parene.

Velkommen tilbake Aune og Ewa,og lykke til! 💕

2K Shares