Det høres kanskje merkelig ut å putte løk i sokken, men dette knepet har fungert i hundrevis av år!

Det høres kanskje rart ut å putte løk i sokken når du sover, men i flere hundre år har løk bidratt til å gjøre folk friske!

1. Spesialister på soneterapi sier at det er over 7000 nerver i hver fot, som fører til ulike organer i kroppen. De går til brystet, hodet, ørene, magen også videre.

 

2. Siden løk har slike gode virkninger på kroppen, er dette veldig bra tips hvis du føler deg litt syk. Løk er nemlig både anti -inflammatorisk, anti-biotisk, bakteriedrepende og virushemmende.

 

 

3. Hvis du legger en skive løk inntil disse nervetrådene i føttene, så kommer de til å hjelpe med å lege betennelser og virus i kroppen din. Løken kommer til og med til å drepe bakterier og hjelper til å rense blodet. Skjær en skive med gul eller rød løk, legg den i sokken, og ha den der over natten. Den kommer til å virke mens du sover.

 

4. Dessuten hjelper løken med å frigjøre giftstoffer fra kroppen, spesielt fra leveren. Metoden har blitt brukt siden 1500-tallet, fremfor alt i medisin fra østen, men mange bruker metoden i dag og sverger på at den fungerer. Verdt å prøve neste gang du føler deg dårlig!

Del gjerne dette nyttige tipset med vennene dine!

0 Shares