Gutten vinner veddemålet med bestefar, og får dobbelt betalt – men grunnen?…Haha!

En liten gutt er ute og raker løv i hagen med bestefar. Den lille gutten ser en meitemark som prøver å komme tilbake i hullet sitt. Han sier:
– Bestefar, jeg vedder på at jeg kan få meitemarken tilbake i hullet sitt.
Bestefaren svarer:
– Jeg vedder en hundrelapp på at du ikke får det til, den er alt for slapp til å stappes tilbake i hullet.”

Den lille gutten går inn i huset og kommer ut igjen med en boks hårspray. Han sprayer meitemarken til den er rett og stiv som ei planke. Gutten stapper deretter meitemarken inn i hullet uten problemer. Bestefaren gir gutten en hundrelapp, tar hårsprayen og går inn i huset.

Etter en halvtime kommer han ut med en hundrelapp til og gir til gutten.
– Jammen bestefar, hvorfor gir du meg en hundrelapp til?
Bestefaren svarer:

– Den er ikke fra meg, men fra bestemor! 😉

0 Shares