Det hender at det ene uhellet fører til det andre – jeg ser det for meg og ler så jeg hikster!

Et nordgående fly tok av fra Værnes Lufthavn. Etter å ha nådd en komfortabel marsjhøyde, kommer kapteinen med en annonsering over høyttaleranlegget: – «Mine damer og herrer, dette er kapteinen. Velkommen til Flight 728, fra Værnes til Sandnessjøen. Været forut er bra og dermed skulle vi ha en jevn og rolig flytur.

Len dere tilbake og slapp av… så hører de et skrik..i svarte h*****e….!!!» så ble det stille – trykkende stillhet.

Etter en stund kommer kapteinen tilbake på høyttaleranlegget og sier: – «Mine damer og herrer, beklager hvis jeg skremte dere i sted, men mens jeg snakket med dere så sølte flyvertinnen uheldigvis en kopp med glovarm kaffe i fanget mitt. Dere skulle sett hvordan jeg ser ut foran på buksen min..»
En passasjer lengre bak i flyet roper: «Det sier du!!! …Du skulle sett bukseræva mi…» 😉

0 Shares