Gutten ser et stativ med kondomer og spør pappa hva det er, men hva faren forklarer ham…Haha!

En far og hans 8 år gamle sønn er på apoteket. Tilfeldigvis går de forbi et stativ med kondomer, og gutten spør: «pappa, hva er dette?» Pappa svarer litt brydd ,» Det der, gutten min heter kondomer, det er noe menn bruker hvis det ikke passer å få barn. «Åja, jeg forstår» sier gutten. «Jeg har hørt om det i naturfagtimene på skolen!»

Gutten ser på stativet , plukker frem en 3-pakning , og spør faren » Hvorfor er det pakket 3 i samme pakning, pappa?» «Det er for gutta som går på gymnaset det, gutten min, 1 for Fredag, 1 for Lørdag og 1 for Søndag» «Kult» sier gutten.

Så får han øye på en 6-pakning, og spør,» Men hvem er disse for da? » Det er for gutta som går på høyskolen det , gutten min, 2 for Fredag, 2 for Lørdag og 2 for Søndag» «Wow» utbryter gutten, og oppdager i det samme 12-pakningen, og spør » Men, hvem i alle verden bruker disse da pappa?» Og med et sukk svarer faren:

«Det er for gifte menn, 1 for Januar, 1 for Februar, 1 for Mars …» 😉

0 Shares