Den lille sønnen forteller om pappa som snakker med en dame med store bryster – men hva han sier?…Haha!

En familie er på ferie i syden, og bestemmer seg for å tilbringe en dag på nudiststranda. Faren går seg en tur, og den lille sønnen deres leker i vannkanten. Plutselig kommer han løpende tilbake til mora. » Mamma, jeg så noen damer med bryster som er større enn dine!» » Jo større de er, desto dummere er de» svare mora. Sønnen går tilbake til vannet, men kommer løpende tilbake litt senere.

» Mamma, jeg så nettopp en mann med en tissemann som er mye større enn pappa sin» » Jo større de er , jo dummere er de» svare mora. Sønnen forsvinner igjen, men kommer så tilbake enda mer oppspilt…. » Mamma, jeg så nettopp pappa snakke med den dummeste dama jeg noensinne har sett.

Og mens de snakket, ble han bare dummere og dummere!» 😉

0 Shares