Han er full og tilgriset når han kommer hjem til kona – men forklaringen hans er vel en smule syltynn?… Haha!

To menn satt på en bar og drikker seg snydens. Plutselig ble den ene dårlig og spydde utover klærne sine.. » -Åh, herregud, nå kommer kona til å drepe meg», jamret han. «-Slapp av,» sa kompisen.. «-Bare stikk en tohundre-seddel i brystlomma og når kona spør, sier du at en fyr spydde på deg og stakk to hundre kroner i lomma di, til rensing av klærne.»

De fortsetter drikkingen et par timer til, inntil de blir nektet. Så kreker de seg hjem, og den ene får straks en skikkelig overhaling av kona. «-Ditt motbydelig kræk, du stinker av sprit og spy og ser helt for jævlig ut,» klaget hun. Mannen svarer så langsomt og distinkt han kan: » -Der tar du feil, det er ikke sånn som du tror.

Jeg tok nemlig bare en eneste dram, men en annen kar ble dårlig å spydde på meg. Han hadde fått i seg for mye, eller så tålte han ikke alkohol. Han var fryktelig lei seg og ga meg tohundre kroner til rensing av skjorta mi, bare se i skjortelomma!»

Kona stikker fingrene i skjortelommen hans og drar frem fire hundre kroner. «-Men her er det jo to tohundrelapper!!» sier hun.

«-Veeel, du skjønner…han skeit i buksa mi også!» 😉

0 Shares