Det er altfor lett å dømme andre – les denne tankevekkende historien om akkurat det.

Et ektepar flytter inn i et nytt nabolag. Den første morgen, mens de sitter og spiser frokost, ser den unge kvinnen at hennes nabo henger ut klesvasken. «Det tøyet ser ikke særlig rent ut, hun vet ikke hvordan man vasker tøyet riktig.

Kanskje hun trenger et bedre vaskemiddel?» Hennes mann ser ut, men holder munn. Hver gang naboen henger ut klesvasken til tørk, kommer den unge kvinnen med de samme kommentarene. En måned senere er kvinnen overrasket over å se en fin og ren vask på snoren, og sier til sin mann: «Se, hun har endelig lært å vaske ordentlig, jeg lurer på hvem som lærte henne dette?»

Mannen svarer: «Jeg sto opp tidlig i dag morges og vasket vinduene våre.»
Og slik er det med livet! Det vi ser når vi ser på andre, avhenger av hvor «klare vinduer» vi ser gjennom!

0 Shares