Faren overhører sønnens aftenbønn og blir skrekkslagen – men hva som skjer?…Haha!

En kveld gikk faren forbi sønnens rom, og så at han satt på knærne foran senga si, og ba aftenbønn.
«Kjære Gud, pass godt på mamma og pappa. hade morfar» kom det fra sønnen. Faren syntes det var veldig merkelig, men glemte det raskt. Neste dag døde morfaren. En måned senere , overhørte faren at sønnen ba aftenbønn igjen. » Kjære Gud, pass godt på mamma og pappa, hade mormor!»

Neste dag døde mormor og faren begynte å bli mer enn urolig over hele situasjonen. En uke senere overhørte han nok en gang sønnens aftenbønn » Kjære Gud, pass godt på mamma. hade pappa» Nå fikk faren nesten hjerteinfarkt av det han hørte, begynte å svette og ble overnervøs. Han sa ingenting, men sto opp grytidlig neste dag, for å unngå trafikk på vei til jobben. Han holdt seg til og med inne på kontoret igjennom lunsjen og middag, fordi han var livredd for at noe skulle skje ham . Ikke før etter midnatt bestemte han seg for og kjøre hjem, lettet over at han fortsatt levde .

Når han kom hjem , unnskyldte han seg til kona, » Beklager at jeg er så sen, kjære. Jeg har hatt en forferdelig dag i dag!» » DU har hatt en forferdelig dag? DU HAR HATT EN FORFERDELIG DAG??» Ropte kona. » Postmannen ramla om stein død på trappa her i dag!!» 😉

0 Shares