Barnevakten er alene med 3-åringen – så får mamma et bilde av de to i badekaret. Så kult!

15-åringen Keegan Carnahan fra Floridai USA, er barnevakt for tre år Alidy Haslam av og til når det er nødvendig. Når Keegan skulle passe Alidy forrige gang, hadde hun planlagt noe spesielt.

Alidy hadde fortalt meg at hun ville ha på seg havfruedrakt den dagen. Så jeg tenkte det ville være morsomt hvis jeg også hadde på meg det. Jeg kjøpte en havfruedrakt da jeg var tolv, så jeg måtte finne den frem og børste støv av det. Forteller hun.

Keegan sendte dette bildet til Alidys mor. Å se jentas ansikt lyse opp med lykke varmet hjertet hennes.

Pappaen til Alidy døde for noen måneder siden, så å se Alidy smile var sjelden å se for mamma.

Etter lekestunden i badekaret var den tre år gamle jenta overbevist om at Keegan var en ekte havfrue, og ville farge håret rosa sånn som Keegan.

 

Vi synes det var et veldig godt initiativ av Keegan, og vi kan tydelig se på bildene som Alidy elsker at de begge er havfruer. Mange mennesker rundt om i verden har kommentert bildet, der folk skriver at Keegan er «verdens beste barnevakten » – Er du enig?

0 Shares