Hunden Bosco har vært savnet i 2 år, sjekk reaksjonen når han får høre eierens stemme.

Bosco var redd og han var alene etter at han forsvant fra sin eier Bill Ballato, men han visste at han måtte finne en måte å overleve på hvis han noen gang kom til å bli gjenforent med sin eier i fremtiden. Så i 764 dager, gikk Bosco på lokale restauranter og for å finne matrester i søpla for å finne mat så han kunne overleve.

Nesten to år senere, hadde en dame som heter Sheilah Graham lagt merke til  Bosco som var på jakt etter mat, og hun satte ut et bur med mat i.  Da Bosco kjente den  deilige lukten kunne  han ikke stå i mot. Da gikk han nærmere og nærmere mot lukten og plutselig befant Bosco seg i et bur.

Heldigvis var ikke Sheilah ute etter å skade Bosco. Tvert i mot så ville hun finne ut hvem som var Boscos opprinnelige eier. Eieren Bill hadde flyttet slik at de arrangerte en videosamtale, slik at Bosco kunne gjenforenes med sin eier over nettet.

Selv om de fysisk ikke var blitt gjenforent enda, så var  eieren fra seg av lykke over at Bosco er nå i god behold etter så lang tid, og gleder seg til å gjenforenes med Bosco.

Se den søte reaksjonen til Bosco når han hører eierens stemme, og til slutt den rørende gjenforenningen når endelig får komme hjem til sin eier Bill Balanto:

 

0 Shares