Når Natalie hører at menneskene på nabobordet sier at homofile er ekle, reagerer hun på DENNE måten!

Hat avler hat sier Natalie Wood fra Texas, som i stedet for å bli sint på en gjeng homofober, valgte å betale middagen deres for å få dem til å få tenke på.

kvittering

Når Natalie Wood spiste middag på en restaurant i Texas, hørte hun hvordan menneskene på nabobordet snakket nedsettende om homofile. Blant annet brukte av personene ordet «ekkelt» for å beskrive sitt syn på at en av hans nevøer kom ut som homofil.

En av de andre ved bordet sa at han håpet at hans nevø kunne bli «kurert» for sin seksuelle legning. Det var da Natalie ikke klarte å la være å reagere. Selv om Natalies syn på homoseksualitet var det motsatte av disse menneskene, ble hun ikke sint. For mange hadde en spydig kommentar vært en naturlig reaksjon, men ikke for Natalie, som valgte å konfrontere dem med kjærlighet.

Inspirert av den tidligere førstedamen i Det hvite hus – Michelle Obama, som sa at du bør gå ut høyt når andre går lavt, skrev Natalie en hilsen på kvitteringen deres – som hun valgte å betale.

«God jul ønskes av den veldig homofile og meget liberale personen som sitter ved bordet ved siden av dere. Jesus gjorde meg sånn. PS, vis respekt for familien deres.»

0 Shares