Kona oppdager at mannen er utro, og skriver dette brevet til elskerinnen hans.

Utroskap kan være noe av det vondeste vi mennesker opplever.
Det er egoistisk og slemt, og for de som blir sviktet kan det oppleves utilgivelig og fornedrende.
Da denne kvinnen fant ut at mannen hadde vært utro, bestemte hun seg for å skrive dette brevet til elskeren hans.

Takk Jennifer
For at du etterlot bitemerker over hele brystkassen til min mann i går.
Jeg mener det, TUSEN TAKK! Du har ingen anelse om hvilket mareritt du reddet meg og mine barn fra.
For å belønne deg ønsker jeg å gi deg mannen min; du kan beholde ham. Hvis du aksepterer gevinsten må du notere deg følgende regler:

1. Du blir nødt til å ta deg av ham økonomisk.

Dette sier jeg fordi vi har to barn sammen (det visste du jo), noe som betyr at han må gi fra seg en stor del av det han tjener for å støtte dem på en måte de fortjener. Vær snill å merk deg at siden han har hatt meg som en hjemmeværende mor de siste 11 årene, blir han også nødt til å gi meg underholdningsbidrag. Så glem pengene hans, kjære! For de er mine!

2. Du må gi han nye klær.

Du skjønner det, etter at han gikk ut av dusjen til morgen i dag, dryppende våt og naken, så jeg dine «kjærlighetsmerker». I det eksakte øyeblikket dukket det tilfeldigvis opp et gigantisk svart hull i hjemmet mitt, og alle klærne hans forsvant. Derfor kommer han til deg nesten naken (heldige deg). Se det på den lyse siden: Du kan kle han opp akkurat som du vil. Vær litt gal når du handler inn nye antrekk. Kjøp et bånd du kan ha ham i, og kle han gjerne opp i en søt liten kjole.

3. Du må klare deg uten han en del helger.

Han må sette av tid til å besøke barna sine. Siden han åpent sa (foran flere personer) at du bare er «en dum og full tispe» han møtte i et «horehus». Bare så du vet det, så er dette grunnen til at hans besøk blir begrenset, hvis ikke overvåket. For hva i helvete var det han gjorde i et «horehus» i utgangspunktet?

4. Du vil ikke ha et skikkelig sexliv.

Ja, jeg vet at du ikke lå med han i går. På grunn av ryggskaden han fikk for 4 år siden, har ikke manndommen hans fungert optimalt. Det er ganske kjipt for deg, for før det hadde vi sex HELE tiden, og det var verdens BESTE sex. Og bare så du vet det; det kan ikke fikses. Det er en nerveskade, søta, lev med det.

5. Du kan IKKE returnere ham til meg.

Jeg vil IKKE ha han tilbake. Han dreit seg ut når han tok på deg, og lot deg ta på han. Jeg var en god kone for han, og vi hadde en god greie gående. Ikke bli overrasket hvis du ikke klarer å leve opp til meg, for det kommer du ikke til å klare – og det kommer han til å gjøre deg ulykkelig på grunn av.

6. Han kommer til å skylde på deg for ALT dette.

Han sa til meg, med tårer i øyenene sine, at du fniste til ham: «Jeg håper din kone ser det der». Jeg vet ikke om du sa det eller ikke. Jeg bryr meg egentlig ikke om det. Uansett, i tilfelle du gjorde det: Ditt ønske gikk i oppfyllelse. Jeg så det, og han er forbannet for det. Han er så sur for at du sa det du sa, at da jeg slo ham i øyet, sa HAN unnskyld til MEG! Ja, jeg vet at vold er galt, og helt ærlig så har jeg aldri slått noen før. Uansett: Jeg er ikke lei meg for at jeg gjorde det, og hvis jeg kunne gjenopplevd øyeblikket ville jeg bare siktet lavere.

7. Dette punktet er ikke egentlig en regel, men en vennlig advarsel.

Jeg skal passe på å ta opp så mye som mulig av hans tid, med det største og verste spetakkelet jeg kan komme opp med. Bare for å irritere deg. Jeg skal gjøre det til min hobby å skade han, og deg på samme tid. Akkurat slik som mine barn er såret nå. Vennligst vær klar over at han vil ta i mot, og han vil deale med det i mange år med et smil om munnen. Jeg var sammen med han i 12 år, jeg kjenner han best. Og ja, jeg føler meg fullstendig berettiget til disse handlingene. Hvis du lurte på det.

Så tusen takk, Jennifer; den dumme og fulle tispa fra «horehuset» som ga mannen min bitemerker i går. Du har vist meg at 11 år og 2 barn ikke var noe i forhold til deg. Jeg gir deg stående applaus for at du vant denne mannen.

HAN ER DIN, OG BARE DIN.

0 Shares