Er du plaget med leverflekker? Så enkelt kan du fjerne dem selv!

Vi kjenner vel alle til aldersflekker, eller leverflekker, som er noen brune eller svarte flekker som ofte kommer med alderen, på hendene, i ansiktet,på skuldrene og på andre deler av huden som er utsatt for solen. Selv om disse flekkene er som oftest er ufarlige, så synes mange de er skjemmende. Men her påstås det at du faktisk kan fjerne dem selv, uten å dra til legen, alt du trenger er par løk, og ca. en halv kopp eplecider-eddik.

I denne videoen viser Dr. Doug Willen en naturlig måte å løse dette problemet, som du enkelt kan utføre selv. Dr. Willen anbefaler eplecidereddik og løksaft. Ja, du leste riktig! For å lage løksaft, tar du bare en fersk løk, kutter den og moser den. Så legger du på middelet ved hjelp av bomull.

Dette er verdt et forsøk for alle som vil prøve å bli kvitt leverflekkene sine.

Vi har hatt dette rådet ute før, og meningene var mange og delte. Har du prøvd dette så vil vi gjerne ha din erfaring i kommentarfeltet på Facebook.

I videoen under forklarer Dr. Willen hvordan du gjør det:

0 Shares