Da moren kollapset visste treåringen nøyaktig hva han skulle gjøre. Imponerende!

Guy er bare tre år gammel, men han visste nøyaktig hva han skulle gjøre når mamma falt i fikk et anfall og falt på gulvet.
Han ble verken hysterisk eller redd, han var helt rolig og ringte nødnummeret 911. Det er utrolig av en treåring!

Jeg tviler på at da jeg var tre jeg ville ha vært så rask og rolig og tenkt på å ringe etter hjelp. Men han gjorde det, og når operatøren hadde problemer med å forstå hva han ville, ga han ikke opp. Han samtalen i gang til operatøren skjønte hva han prøvde å si, og han fikk en ambulanse til å komme.

Mamma skryter av den flinke gutten sin som er adoptert og har tidligere bodd sammen med to autistiske barn, og hun forteller hvor takknemlig hun er og hvor stolt hun er av gutten sin. Hun sier at han er en velsignelse for familien.

Se filmen den flinke treåringen her:

0 Shares