Måken er notorisk kleptoman. Nå vurderer eieren av bakeriet ansette en dørvakt.

Martine Hawkes jobber på bakeriet hvor de stadig får uønsket besøk av en måke som er helt kleptoman. Hun sier «Det begynner å bli latterlig. Den løper ut og inn av bakeriet hele dagen og nasker i hyllene i butikken, den vandrer frekt og freidig inn og forsyner seg helt til hyllene er tomme. Det var ganske morsomt i begynnelsen, men det har blitt litt av en plage. Han tar alt, inkludert kaker, og vi har selv sett ham spise en hel Crunchie sjokolade en dag.
Det er ingenting vi kan gjøre. Vi har prøvd jage ham ut, og å gjemme ting, til og med å sette opp plast barrierer, men han finner alltid en måte å få tak å godsakene på.

Vi vet at det er den samme fuglen som han har et særegent rødt øyenbryn, som vi tror må være fargestoff av noe slag. Måken er blitt en lokal en kjendis, folk kommer regelmessig  inn for å ta bilder av den.»

Se filmen med den frekke måken her:

0 Shares