Schæferen Igor jobber som barnehage-onkel i dyreparken. Dette var virkelig rørende å se.

Her tar en ape-unge seg en ridetur på ryggen til Igor.
Her tar en ape-unge seg en ridetur på ryggen til Igor.
Tigerungen begynner å bli stor, men leker og koser seg fortsatt med hunden Igor.
Tigerungen begynner å bli stor, men leker og koser seg fortsatt med hunden Igor.

Schæferen Igor er en omsorgshund og jobber som en slags «barnehageonkel» til en rekke dyr, blant annet tigre, aper og en hyene. Igor hjelper dyreungene som har blitt avvist av moren sin i en dyrehage i Miami i Florida til å sosialisere seg. Dyrehagen heter Zoologisk Wildlife Foundation. Eierne Mario og Maria Tabraue hentet Igor til parken i håp om at ham skulle bli venner med dyreungene som trengte omsorg,- men lite visste de om at den elskelige hunden skulle bli en så god medarbeider, med en usedvanlig teft for de andre dyrenes følelsesmessige behov. De leker og koser seg sammen til den dagen kommer at de ville dyrene blir for voldsomme til å leke med Igor mer.

0 Shares