Hesten var døende og sekunder fra å bli avlivet, men så skjer det et uventet mirakel!

Donald og Jane har 23 hester på gården sin i Storbritannia. To av hestene, er en 16 år gammel hoppe som heter Beatrice og en 11 år gammel hingst som heter Beau, de to har vært venner i mange år.

Nylig kollapset Beatrice i stallen på grunn av alvorlige magesmerter. Jo lengre hun var inaktiv, jo større var risikoen for at hun ville dø av organsvikt.

I løpet av de seks neste timene jobbet Donald, Jane, og deres landarbeidere utrettelig for å få opp hoppa på bena med hjelp av remmer og maskiner, men hun var for tung.

Samtidig fortsatte pulsen og blodtrykket hennes å bli faretruende høyt.

Donald og Jane forberedt seg på det verste. De var sikre at de måtte avlive sin elskede Beatrice snart.

Bare 20 minutter før Beatrice var planlagt å bli avlivet, kom Jane på å slippe Beau løs i stallen.
Jane åpnet Beaus dør – men i stedet for å gå ut til gården, han gikk direkte til Beatrice, og begynte å bite på henne vennlig i nakken og brukte tennene til å trekke opp hodet.

Beau var fast bestemt på å redde sin døende venn når ingen andre kunne. På bare noen få minutter rullet Beatrice seg over på den andre siden, som ved et mirakel reiste hun seg opp.

Beatrice har vært helt frisk siden dette skjedde, og Donald, Jane og veterinæren var sjokkert. «Vi er vant til å se ekstraordinære relasjoner mellom hester, men vi har aldri sett en hest som redder en annen hests liv før,» sier Jane til Dailymail.com

Se selv hva som skjedde i klippet under her:

0 Shares