Maria mistet et øye etter å ha blitt angrepet, like etter så kjæresten et bilde på nettet som skulle vise seg å forandre alt!

Maria Williamson satt i bilen og hadde stoppet på rødt lys i Mobile i Alabama, da en overfallsmann plutselig rev opp bildøra, og hun ble skutt i ansiktet. Hun ble kjørt til sykehus i full fart,  og overlevde mirakuløst, men 26 år gamle Maria måtte gjennomgå to operasjoner og det høyre øye hennes måtte fjernes.

To måneder gikk, og Maria hadde sine utfordringer. Da så kjæresten hennes et bilde på nettet av noe han trodde kunne trøste henne, og hjelpe henne med å komme over den skremmende hendelsen.

 

 

Det var et bilde av en 8-ukers valp som heter Bear, som også nylig hadde overlevd en grusom hendelse. Han hadde blitt angrepet av andre hunder og han hadde også mistet et øye.

Da Marias kjæreste viste Maria bildet av hunden, følte hun en umiddelbar forbindelse. Han sendte en mail til Animal Rescue Foundation og forklart for dem at Bear kunne hjelpe Maria og Maria at kunne hjelpe Bear også. Den dagen gikk paret ned til kennelen og adopterte ham.

 

 

Maria kaller Bear for ‘Yogi’, og sier at de er begge ofre som overlevde, og de finner trøst i hverandre.

Så bra at de fant hverandre! Se en reportasje om dem under her:

0 Shares