Kvinner som elsker hunder er de beste kjærestene – her ser du hvorfor!

Skal en mann finne seg en god kone, så bør han finne ut om hun er glad i hunder.

For det er bevist at det er kvinner som har en eller flere hunder, eller bare elsker de firbente dyrene har visse gode egenskaper.

Your Tango har samlet en liste med spesielle kjennetegn ved kvinner, som er glad i hunder, vi ha plukket ut de viktigste:

1. De løper ikke fra ansvar. Å ha en hund er en forpliktelse for livet, og det vet hundeelskere, og derfor løper de heller ikke fra ansvaret sitt i parforholdet.

2. De kan bruke en ball. Disse kvinnene kan kaste ball. Menn elsker kvinner, som kan kaste en ball med kraft og presisjon.

3. De er flinke til å dele. De er vant til å dele mat og seng med sin hund. Og disse kvinnene vil sikkert gjøre det samme med menn.

4. De henger seg ikke opp i småting. Når man har hund er man vant til litt av hvert: f.eks at en sko som forsvinner, også kan dukke opp igjen i en sørgelig tilstand. Og allikevel elsker kvinnene hundene sine. Så sjansen er god for at menn kan bli tilgitt på samme måte, når en har gjort en liten tabbe.

5. De er lekne av natur. Disse kvinnene er ikke redde for å rulle rundt i snøen eller å få gress på knærne, så lenge de har det morsomt med hunden sin. Denne kvaliteten kan sikkert også ses på soverommet.

6. De har trening i å være mødre. Uansett hvor lenge disse kvinnene har hatt hund, så har de et tett forhold til dem og vil gjøre alt for å hjelpe og gi dem omsorg. De forstår morsrollen. Så de vil helt sikkert også bli gode mødre for sine egne fremtidige barn.

Del gjerne hvis du er enig dette! 🙂

0 Shares