Den lille hunden blir funnet i skogen, men se hvem den passer på!

En liten Shih Tzu ble funnet mens den beskyttet en kattunge i en dyp kløft bak et boligfelt i South Carolina. Bekymrede beboere tilkalte dyreorganisasjonen Anderson County Animal Control etter å ha hørt hundens bjeffing.

En offiser ved navn Michelle Smith så de to småtassene, og mener at hunden må ha gått ned i gropen av selv, og funnet den foreldreløse kattungen.

Hun sier at hunden lett kunne ha gått opp fra gropen selv, men hun nektet å forlate kattungen alene og må ha bjeffet for å tilkalle hjelp!

De to ble tatt med til Anderson County P.A.W.S. hvor de straks stjal hjertene til staben der og dyrelskere rundt om i verden.

Den omsorgsfulle surrogat-mammaen hadde faktisk fått melk i pattene, et resultat av en «pseudo-graviditet» uten tvil for å kunne å holde kattungen levende.

 

 

Hunden ble kalt Goldie, og kattungen ble kalt Kate. Da en mann som heter Joe og hans kone så Goldie og Kate på nyhetene, skrev de et hjertevarmt brev, og spurte om å få adoptere dem.

De forklarte hvor mye de to minnet dem om sin tidligere hund og katt som hadde dødd med to måneders mellomrom. Det er vel ingen tvil om at at Kate og Goldie har funnet et fantastisk hjem i sammen!

Her ser vi en reportasje om denne rørende historien:

0 Shares