Den gamle damen var redd for å skli på isen. Det er så rørende å se hvem hun holder i hånden!

Det blir ofte sagt at et bilde sier mer tusen ord, og det kan man trygt si at stemmer når vi ser dette bildet av to gode venner.

Love What Matters la ut et bilde av en gammel dame som holder en ung mann i hånden. Mannen heter Carl Manley, og i teksten på bildet forteller han historien bak bildet. da forstår vi hvorfor bildet har fått over 1 million liker.

«For noen måneder siden spurte en eldre dame om jeg kunne følge henne hjem fordi hun var redd for å skli. Vi ble venner, og nå følger jeg henne hjemme nesten hver dag. »

Bildet har blitt delt ca. 250.000 ganger, og blir elsket av folk fordi det bryter normen om hvordan et vennskap «skal se ut», som for eksempel alder og etnisitet. I kommentarfeltet er det hovedsakelig positive reaksjoner, og flere av dem beskriver sine egne lignende erfaringer. Som en person skriver om bildet:

«Jeg elsker denne historien. Det er kjærlighet på så mange nivåer. Den fantastiske damen, som fortsatt tror på menneskeheten, som spurte en fremmed om hjelp. Mannen svarte med vennlighet og medfølelse. Resultatet? En kjærlig vennskap. »

Vi kan ikke annet enn å være enig.

0 Shares