Syvåringen sendte en pakke til Asia – tolv år senere får han en melding som endrer alt!

Denne historien starter i 2000 med en skoeske og et bilde som skulle komme til forandre livet til to personer på hver sin ende av verden.

Da Tyrel Wolfe var 7 år pakket han sammen skolesaker og la det i en sko-eske som skoleprosjekt, den skulle bli sendt til skolelever som veldedighet.

På den andre siden av jorden var det en liten jente som fikk sko-esken som skulle forandre hele livet hennes.

Joana Marchan, som bodde i Kambodsja, mottok pakken som kom til bety så mye for hennes fremtid, og etter å ha sett bildet som Tyrel hadde sendt med, hadde hun sendt et brev til takk. Det viste seg at Tyrel aldri fikk det brevet, skriver People.

Noen år senere tok hun en sjanse, og prøvde å legge til ham som en venn til Facebook, men han godtik den ikke, skoleprosjektet var bare vage minner for ham nå, og han visste ikke hvem som hadde fått esken.

To år senere sendte hun en ny venneforespørsel, og da ville han finne ut hva noen i Kambodsja ville med ham.

«Jeg var nysgjerrig på hvordan han hadde det nå, gikk han på universitetet akkurat som meg? Hun sier til People.

Etter at Joanna hadde fortalt han hvem hun var, fortsatte de å ha kontakt med hverandre via meldinger på Facebook, og skjønte etterhvert at de hadde mye til felles og begynte å få følelser for hverandre.

Etter et år bestemte de seg for å møte i virkeligheten, og Tyrel bestilte en billett til Kambodsja.

«Da jeg endelig kom dit og så henne, måtte jeg klype meg et par ganger i armen, fordi jeg trodde det var en drøm,» forteller han.

På grunn av Joanas familietradisjoner kunne de ikke bli et par før de fikk tillatelse fra foreldrene hennes. Tyrel dro tilbake til USA, men ikke så lenge etter så han dro tilbake til henne igjen.

Og denne gangen spurte han faren hennes om tillatelse til å gifte seg med henne. Mange praktiske detaljer ble løst, men etter hvert kunne paret få sitt etterlengtede bryllup, som ble holdt i Midville, USA.

Joana flyttet til USA, snart ble hun gravid med deres første barn.

Det er utrolig hva livet kan by på, se den rørende dokumentaren under her, og del gjerne denne koselige historien med vennene dine!

 

501 Shares

Relaterte innlegg