Innkreveren skulle hente bilen til det eldre ekteparet, men se hva som skjer når han kommer tilbake!

Vanligvis er det dårlige nyheter når en pengeinnkreveren står på døren din. Det det var for Pat og Stan Kipping, et eldre ektepar fra Illinois i USA også.
De er pensjonister, og ikke har mye penger å rutte med. De ligger etter med nedbetalingen på bilen, og banken vil kreve inn bilen.

 

Pat og Stan er desperate, fordi uten bil, får de ikke gjort mye. Pat sa: «Det var forferdelig. Vi var etter med tre utbetalinger, og banken ville ikke gi oss mer tid.»

Banken sendte inkasseren Jim Ford. Han jobber for et selskap som har spesialisert seg på å samle inn penger. Jobben er slitsomt for Jim, han ser ofte folk som er i vanskelige situasjoner. Men Jim gjør jobben sin, og det har også sine høydepunkter når han klarer å få inn pengene og få folk tilbake på rett spor.

Da han fikk en telefon om en bil som han skulle innkreve, trodde han dette skulle bli en vanlig dag på jobben. Men viste seg å bli en helt uvanlig dag. Han kjørte forbi parets hus, la han merke til at det var mørkt i huset og bestemte seg for å dra tilbake neste dag.

 

 

Men Jim hadde medfølelse for paret og ville gi dem en sjanse. Før han dro til dem, ringte han dem og forklarte situasjonen. Han ba dem om å ta kontakt med banken og prøve å få litt mer tid.

Pat prøvde å følge rådet til Jim, men banken nektet. Jim gikk med tungt hjerte til paret å beslaglegge bilen.

Da han kom tilbake, inviterte ham for en kopp kaffe.

Jim hadde opplevd mye i sin karriere,han har blitt slått og nesten skutt, men han har aldri før blitt bedt inn på kaffe.

Mens de satt og drakk kaffe forklarte Pat og Sam at de brukte dyre medisiner, og at de måtte velge mellom å kjøpe medisin eller betale avdrag på bilen. Det var derfor de ikke hadde betalt i tide.

Paret ble skyldte ca 20 000 på bilen. Og uten en bil, ville de klare å komme seg til byen.

Jim gjør jobben sin og tar bilen. Men tre dager senere, har han den perfekte overraskelsen.

Stan går ut for å hente avisen da han plutselig ser at bilen står i oppkjørselen igjen. Han roper på sin kone. Begge ser på bilen i vantro, og ut av bilen kommer Jim.

I løpet av de tre dagene hadde Jim sammen med noen venner startet en innsamlingsaksjon-side på nettet for å samle inn penger til de eldre paret.

Etter bare et døgn, hadde de fått inn ti ganger så mye penger trengtes. Jim og vennene hans brukte noen av pengene til å skifte olje og fikse bilens frontlykter .

 

 

Pat og Sam fikk også ca. 9000 NOK som var til overs fra innsamlingen.

Det eldre paret kunne ikke blitt mer rørt og glad! 🙂

Se det rørende klippet her:

0 Shares