Tyvene prøvde å stjele drivstoff fra bussen, men tappet toalettanken i stedet!

Noen tyver i Australia prøvde å tappe drivstoff fra en turistbuss, det eneste problemet var at de puttet slangen i feil tank.

Alle har vet nok at det kan være farlig få bensin eller diesel i munnen og det kan ødelegge de indre organene. Selv om det er både farlig og ulovlig, er det noen som ikke vil betale for drivstoffet selv og prøver seg på å tappe det fra andre.
De australske tyvene prøvde å tappe bussen, men i stedet for diesel fikk de en helt annen type svart væske, ifølge West Australian.

Hendelsen fant sted i Laverton, Australia. Tyvene som prøvde å stjele bensin fra en turistbuss, kommer nok aldri til å glemme denne opplevelsen, det gik nemlig ikke helt som planlagt, for da en av dem tok slangen i munnen for å heve innholdet, så var det feil tank de forsøkte å tappe, for det finnes to tanker på en turistbuss, en for drivstoff og så er det en til.

Du det er ikke så vanskelig å tenke seg hva den andre tanken er for noe, -nemlig toalett avløpet.

Politiet startet en etterforskning som raskt ga store overskrifter som spredte seg over hele Australia. En av politibetjentene som jobbet med saken sa:

«Vi kan tenke oss at de flyktet raskt, men en skikkelig bitter smak i munnen».

Etterforskningen pågikk en stund, for politimennene ville gjerne å finne de som gjorde det. Men på den annen side ville de definitivt ikke finne det som hadde blitt stjålet fra bussen.

De la ned etterforskningen etterhvert og antok at de ansvarlige aldri ville prøve å stjele drivstoff igjen.

0 Shares