Legene ga 92-åringen 3 uker igjen å leve, men hun nektet å gi opp før tippoldebarnet kom til verden!

Det sies at ekte kjærlighet overvinner alt. Faktisk kan ekte kjærlighet til og med overvinne det som kan virke helt umulig, nemlig tiden.

Denne historien er et glimrende eksempel på det.

Paret som denne historien handler om, har vært gift i over 75 år.

Han er blind og mistet 90% av hørselenl under andre verdenskrig, men han klarer fortsatt å hugge ved og å mate fiskene i den nærliggende dammen, skriver LoveWhatMatters.

Hun har alltid hjulpet sin ektemann med de daglige gjøremålene, og tatt vare på familien sin, selv etter at hun hadde nådd en høy alder.

Men i en alder av 92 ble hun diagnostisert med nyresvikt, og legene ga familien den triste beskjeden om at hun bare hadde noen uker igjen å leve.

På samme tid var parets oldebarn gravid med sitt første barn.
Familien ble veldig lei seg da de fikk den triste nyheten om deres elskede bestemor snart skulle dø, og en av oldebarna bestemte seg for å ta fri fra jobben for å hjelpe henne så godt hun kunne.

Hun hjalp oldeforeldrene med hverdagslige oppgaver som å lage mat, hjelpe dem på badet og rengjøre huset, fordi det krevde krefter – kraft som ikke var til stede hos det gamle ekteparet.

«Jeg vil bare leve lenge nok til å se denne lille jenta komme til verden, har oldemor sagt ifølge LoveWhatMatters, og fra den dagen lille Magnolia Jean kom til verden, endret denne gamle kvinnens liv seg helt.

Hun klarte komme seg opp fra sengen selv igjen, spise frokost og ta hånd om husarbeidet sammen med med ektemannen.

Det har nå gått ni uker siden legens hjerteskjærende beskjed, men kvinnen lever fortsatt og blir bedre for hver dag.

Hun fant all den energien hun hadde mistet i lengselen etter å se en engel komme til verden. Hun ønsket så inderlig å holde den lille engelen i armene, og det var som en energikilde for henne.

Et fantastisk øyeblikk! Kraften til kjærlighet er uvurderlig, og det er hjertevarmende å lese denne vakre historien. ❤️

Bildekilde: Kayla Tracy Photography

0 Shares