Den døve brudgommen forstår ikke hvorfor bruden stopper opp, tårene strømmer når hun løfter armen!

Elizabeth Shoesmith og hennes Scott møttes på dating-appen Tinder og da de bestemte seg for å gå på en date, fortalte Scott henne at han var døv.

Scott har vært i taleterapi siden han var liten, så han har ikke noe problem å kommunisere via tale, men Elizabeth bestemte seg for å lære seg tegnspråk rett etter den første daten.

Paret giftet seg nylig i hjembyen Sydney, Australia, men det Scott ikke visste var at Elizabeth hadde forberedt en stor overraskelse på dagen for ære for ham.

Sangen som skal spilles under bryllupet var Christina Perris ‘1000 years, og Elizabeth ville at Scott skulle få med seg hvert eneste ord av sangen.

Så like før vielsen, da sangen begynte å spille, stilte Elizabeth seg opp ved alteret og begynte å lage tegn etter teksten til balladen. Og overraskelsen gikk akkurat slik hun hadde håpet på.

Scott begynte å gråte da han så meg. Han har sett videoen minst 100 ganger nå. Jeg ville overraske ham, og han hadde ingen anelse om at jeg skulle bruke tegnspråk under seremonien, sier Elizabeth til LadBible.

Se den rørende seremonien i klippet under her:

693 Shares