Politiet banker på døren og ber om å få snakke med 8-åringen, når mamma forstår hvorfor kommer tårene!

Åtte år gamle Jackson Arneson fra Wisconsin, USA, var i desperat behov for en ny nyre i november i fjor. Verdiene hans ble verre i et rasende tempo, skriver People.

Legene lette febrilsk etter en ny nyre, mens hans mor Kristi Goll henvendt seg til alle sine venner på Facebook for å forklare den forferdelige situasjonen. Hun bønnfalt sine venner om å bli testet for å se om de var rett donor for Jackson.

Politikvinnen Lindsey Bittorf så Kristis Facebook-status, og ble så rørt av den lille guttens skjebne, så hun bestemte seg for å prøve.

Det var hele 50 personer som også gjorde det, men til slutt viste det seg at Lindsey var den perfekte match for lite Jackson.

Mens hun var på jobb en dag fikk Lindsey en samtale hvor legen fortalte henne den gode nyheten. Lindsey ba legen vente med å fortelle Jackson og hans familie det – hun hadde nemlig fått en god idé.

Så snart arbeidsdagen var over, dro hun hjem til familien og banket på. Kristi Goll åpnet døren med en overrasket mine, og lurte på hvorfor politiet kom på besøk.

Lindsey presenterte seg for Jackson og ga ham en gave. Gaven var et skilt med ordene:

«Jackson, jeg lovte at jeg skulle tjene og beskytte samfunnet. Nå skal min nyre tjene og beskytte deg. Det er jeg som skal donere en nyre til deg. «

Kristi trodde nesten ikke det var sant, men da hun skjønte at dette faktisk var sant, brast hun i gråt. Mange vanskelige måneder med å finne en donor for Jackson, var det endelig over.

Åttearingen var overlykkelig .

– Med den nye nyren, kan jeg løpe kjempefort, utbrøt han lykkelig.

En måned etter ble operasjonen utført, og Kristi er så lettet og glad.

– Nå trenger jeg ikke bekymre deg for min sønn lenger. Nå kan jeg puste ut. Nå kan vi legge planer for fremtiden!, skrev hun på Facebook.

717 Shares

Relaterte innlegg