Hun heller pannekakerøre over eplebitene. Når hun tar formen ut av ovnen løper tennene i vann!

Lag enkelt en deilig eplepannekake som kan spises både til frokost, lunch eller til kveldskos. Det er kjempeenkelt og barna vil elske den.

Dette er det du trenger:

6 egg

2,5 dl melk

1,5 dl mel

1/2 ts salt

3 ss smør

3 store epler i skiver

4 ss brunt sukker

1 ts kanel

Visp sammen egg, melk, mel og salt til alt er blandet. Varm ovnen til 225 °, og legg smøret i en ildfast form. Smelt deretter smøret i ovnen og legg i epleskivene.

Når smøret freser, er det på tide å helle i røren. Det brune sukkeret og kanel dysses på etter smak, og la den steke i 15-20 minutter, og den er klar til å spises, du kan gjerne toppe den med sirup!

Det er alt bare følg det som blir gjort i filmen og resultatet blir nydelig! Lykke til!

 

0 Shares