Pøbler ødela pensjonistens knallgule bil – men så skjer det utrolige!

Peter Maddox er en pensjonert tannlege som bor i Bibury i Gloucestershire. Bibury har blitt kåret til den vakreste landsbyen i England, mye på grunn av de koselige steinhusene.

Peter eier en knallgul Vauxhall Corsa, en bil er han stolt av. Men noen ai lokalbefolkningen liker ikke den knallgule bilen hans.

Mange mener at hans gule bilen skjemmer ut landskapet, og at ødelegger for de mange turistene som kommer til landsbyen for å fotografere de pittoreske husene.

I februar i år bestemte seg for noen av motstanderne av bilen for å ta saken i sine egne hender, og øderla Peters bil. Vandaler hadde ripet inn ordet «MOVE» på panseret, og knust frontruten. Skaden utgjorde en verdi av 67 000. Bilen ble så skadet at 84-åringen måtte skrote den.

Heldigvis fikk Peter dekket mesteparten av kostnadene av forsikringselkapet. Men etter at historien om bilen hans ble kjent, ble mange mennesker sinte – spesielt de som hadde gule biler. Disse bileierne ville gjøre noe i solidaritet for Peter, så 2 april rullet hundrevis av biler innden lille landsbyen. Og alle var knallgule!

– Responsen har vært utrolig og overveldende, sier arrangøren Matty Bee til Sunny Skyz News. Folk fra hele landet og hele verden har meldt seg til å delta.

Bilene som fylte gatene i den lille landsbyen var av forskjellige merker og stiler alt fra små elektriske biler til en Lamborghini.

Hovedpersonen i historien, Peter Maddox, var vitne til hendelsen fra sin stue. Han beskriver følelsen av å få denne støtten som «overveldende». Arrangører ga ham en miniatyrversjon av den gule bilen som startet det hele, og 84-åringen er nå fast bestemt på ikke å la vandalene vinne.

Han har allerede planlagt å kjøpe en ny bil – lyse grønn denne gangen.

Vandaler har ennå ikke tatt, men politiet undersøker saken.

Forhåpentligvis viste denne hendelsen alle besøkende og ikke minst lokalbefolkningen selv at turisterog fotografier ikke er viktigere enn en gammel manns rett til å velge sin egen bil. Nå vet Peter også at det er hundretusener av mennesker der ute som mener akkurat det samme som ham – Gult er kult! 😉👍

232 Shares

Relaterte innlegg