Den nervøse jenta sier at de ønsker å gjøre læreren sin stolt – sammen med sine 16 venninner gir de alle GÅSEHUD!

Koret ”Angelicus Celtics” består av 17 unge unge jenter som var veldig nervøse før de gikk ut på scenen, men de ville virkelig gjøre det for læreren sin skyld.

En av jentene forteller at læreren Mr. Williams har vært involvert i en bilulykke hvor han mistet sin kone nylig, men kom raskt tilbake til elevene sine. De ønsket å gjøre dette som en hyllest til hans kamp.

Og de håpet at læreren ville bli stolt av dem.

Til tross for nervene jentene har før musikken startet, byr de på et fantastisk show! Dette er magisk. De synger sangen «Nessun Dorma» som var en av Luciano Pavarottis store nummer med den klassiske «Vincero» sangen på slutten.

Dette er både rørende og aldeles nydelig:

 

330 Shares

Relaterte innlegg