Katten Oscar bor på et sykehjem, og sykepleierne blir overrasket over hans uvanlige evne!

Oscar var bare en kattunge da han ble reddet fra en elv og  plassert inn i et pleiehjem som spesialiserer seg på omsorg for vanskeligstilte personer med demens. Hjemmet er kjæledyrvennlig og Oscar har fem katte-kolleger, men ingen av dem har den evnen som Oscar har.

Når det nærmer seg slutten for en pasient reagerer katten ved å sette seg ved pasienten vokter over vedkommende. Når katten gjør dette vet de ansatte at det er på tide og tilkalle de pårørende.

 

 

David Dosa, en spesialist i aldersrelaterte sykdommer, var først skeptisk og trodde ikke på historiene om Oscars evner. Men da det skjedde igjen og igjen, kunne han ikke lenger lukke øynene for Oscars uvanlige gave.

– Jeg så med mine egne øyne hva katten gjorde, og ble overbevist om at han forsto. sier han.

Se reportasjen om katten Oscar i videoen under her:

0 Shares