Gutten fortalte gråtende om hvordan han ble mobbet – nå får han støtte fra både kjendiser, og millioner av folk fra hele verden!

En ung gutts tårefulle fortelling om å bli mobbet i skolen har fått stor applaus for sin anti-mobbende melding.
Kimberly Jones postet videoen av sønnen Keaton, på Facebook på fredag ​​etter skolen. Hun sa at hun nettopp hadde valgt Keaton fra Tennessee-middelskolen, hvor han går, fordi han var for redd for å gå til lunsj som følge av mobbing.
I videoen gråter Keaton i passasjersetet, og beskriver at melk helles på ham og skinke legges på klærne hans og han blir kalt stygg på grunn av kulene som er igjen fra en svulstoperasjon.

«De gjør narr av nesen min. De kaller meg stygg. De sier at jeg ikke har venner, sier Keaton til sin mor.
Etter å ha fortalt sin historie, spør han moren: «Hvorfor mobber de? Hva er poenget med det? Hvorfor finner de glede i å ta uskyldige mennesker og finne en måte å være slem på? Det er ikke greit. Folk som er litt annerledes trenger ikke å bli kritisert for det. Det er ikke deres feil. »

Hans ord har rørt folk og videoen «eksploderte» over helgen, og den fikk millioner av synspunkter og oppmerksomhet fra blant mange andre også kjendiser som for eksempel Chris Evans, Mark Ruffalo, Justin Bieber, Katy Perry, Demi Lovato og Mark Hamill .

«Vær sterk, Keaton,» tweeted Chris Evans. «Ikke la dem få deg til å bli kald. Jeg lover det blir bedre. Mens de idiotene på skolen din bestemmer seg for hva slags mennesker de vil være i denne verden, hvordan vil du og din mor like å komme til Avengers premiere i LA neste år?

«Lille kompis,» skrev Ruffalo, «jeg ble mobbet da jeg var barn. Du har rett #ItGetsBetter! Du er min egen personlige superhelt. Beskytt Yo Heart. Du har en venn i Hulken. »

«Du har en venn i meg Lille Bro! Slå meg på dm og vi kan chatte !!! Elsker deg kompis! «Tweeted Justin Bieber.

Demi Lovato skrev, «Jeg #StandwithKeaton. Keaton baby, bare vit at du ikke er alene. Det er så mange mennesker som kommer ut av mobbing så mye sterkere og du vil være en av dem! Gud velsigne deg kjære. »

Mark Hamill tweeted, «Keaton – Ikke kast bort tiden din på å lure på hvorfor de mobber, vil de være så slemme, så er triste mennesker som tror å skade andre, vil få dem til å føle seg bedre fordi de egentlig ikke liker seg selv-de er bare sjalu fordi du er så smart og kul.»

All oppmerksomhet overrasket og gledet Keaton. «Keaton er begeistret for å høre fra alle,» fortalte en venn av familien til People Times magazine. «Det betyr virkelig mye for ham.»

Se klippet med den modige gutten her:

0 Shares