Frankie har vannet julestjernen i 19 år. Han sier den er en mirakelplante!

De fleste som har julestjerner (Euphorbia pulcherrima) har dem vanligvis i julesesongen til de visner og blir kastet. Men julestjernen til en kanadisk mann har levd 19 år og den fortsetter å vokse, noe som er fint for ham fordi planten har en veldig spesielt plass i hjertet hans.

 

 

Frankie Allison sier at hans kone, Maxine vant planten i en innringings-konkurranse i radioen på julaften i 1996. Tre dager senere gikk hun uventet bort da hun fikk et hjerteinfarkt. Frankie har hatt planten hele tiden siden det.
Julestjernen har blitt nesten fem meter. Den har blitt så stor at Frankie sier spøkefullt at han snart må få seg et større hus.

 

 

«De sier det er en mirakelplante,» sa Frankie. «De sier alltid at kona fortsatt er med deg.» Plantespesialister er enige og sier at de aldri har sett noe lignende. Frankie sier at han ikke gir den noen spesiell behandling, bare vann to ganger i uken og vanlig gjødsel.
Selv om Frankie sier at han aldri planla å beholde planten så lenge, den nektet bare å dø så han har beholdt den. Nå blomstrer den hver jul og fyller Frankies stue med farger og fantastiske minner om hans elskede kone.

 

 

For en herlig historie! Ingen tvil om at Frankie er en utmerket gartner – som kanskje får litt hjelp fra Maxine i himmelen!

 

 

Her ser vi en liten filmsnutt om Frankie og julestjernen hans:

0 Shares