Tolvåringen sitter ved symaskinen og syr hver eneste dag. Grunnen er så rørende!

Campbell Remess er ikke som andre 12-år gamle gutter. I stedet for å tilbringe dagene med å spille videospill eller å henge med venner, vier han all sin fritid på symaskinen. Grunnen? Han syr bamser til syke barn.

 

 

Hver dag i tre år, har Campbell sydd et kosedyr. Men ikke til sine åtte søsken eller seg selv. Campbell syr dem til barna på det lokale sykehuset.

Det hele begynte da den da ni år gamle Campbell kom på den geniale ideen å kjøpe julegaver til syke barn. Han fortalte meg om planene sine sier mamma Sonia Whittaker, men fordi hun har ni barn til å kjøpe gaver til, hun sa at det dessverre ville bli for dyrt.

Men Campbell ville ikke gi opp så lett.

«Ikke noe problem, jeg lager dem selv da,» sa han til sin mor. Men det var bare ett problem – han hadde ingen anelse om hvordan man syr bamser.

Det tok flere dager med arbeid med å sette sammen et mønster til bjørnen, og fem timer bak en symaskin for å få det til- alt dette uten hjelp fra mor eller far.

Han bare sydd og sydd siden da, »sier Sonia.
3 år senere, lager han ikke bare bjørner for syke barn – han sender også bjørner til foreldre som trenger støtte og trøst.

 

Han utrolig gutt som gleder tusenvis med sine gode gjerninger. Folk fra hele verden har donert penger til Campbell arbeid, slik at han kan fortsette å spre glede rundt seg.

Og når du blir spurt hvorfor han syr, sier han:

«Jeg tror å være snill og ikke slem kan forandre verden.»

 

 

Så kloke ord fra en helt fantastisk fyr! Se videoen nedenfor og del med vennene dine hvis du mener at flere burde ta etter Campbell og gjøre verden til et bedre sted!

 

 

0 Shares