Tenåringene gadd aldri å rydde, da fikk moren en glimrende ide!

Tenåringsmoren Alice var dritt lei av at døtrene hennes ikke ryddet på rommene sine. Det lå alltid klær, sko, jakker og annet rot strødd rundt på gulvene deres. Alice var lei av de dumme unnskyldningene til døtrene. Det var alltid noe som var viktigere enn å rydde.

– Hva gjør man når man er møkkalei av å fortelle tenåringene sine at de må slutte med å la rommene se ut som om det er hjemløse mennesker som bor der?

Alice Velásquez la ut dette spørsmålet Facebooksiden sin – men hun stiller ikke bare spørsmålet, hun har også funnet en løsning på problemet.

Hun orket ikke å ha det slik lenger – orket ikke å mase. Derfor fant hun en løsning som har fått hele verden til smile anerkjennende.

Alice samlet sammen absolutt alt hun fant på jentenes rom og la det i store plastposer. Deretter krevde hun at døtrene måtte kjøpe en og en pose tilbake, for den nette sum av 25 dollar (rundt 205 norske kroner) pr. pose.

Og posene kunne bare kjøpes tilbake med penger som var opptjent ved å utføre plikter i hjemmet.

Det som også var med i planen var at alt innholdet i posene var samlet sammen akkurat sånn som hun hadde funnet det på rommene til jentene – kaos. Jentene kunne da oppleve å betale for en pose som bare inneholdt skittentøy og skrot.

Syns du idéen til Alice var god? Kanskje dette kan være en ide for andre med tenåringsbarn som roter – og ikke rydder… 😉

0 Shares