Pastoren finner to hjemløse små gutter, jeg blir helt satt ut av det som skjer etterpå.

En mann ved navn Mark Purcell i Metropolitan Ministries i Pasco County i Florida fikk en sjokkerende oppdagelse utenfor bygningen ved matutdelingen. Han sto plutselig overfor to unge gutter. De var skitne, kledd bare i bleier, og sittende på en haug av søppel, mens moren gjemte seg bak hjørnet.
Som det viste seg at guttene var brødre. Den ene er 7 måneder gammel og den andre er 2 år gammel. Familien var hjemløse og bodde i telt i skogen.

Pastor Ronnie Stewart og hans kone Krystal hadde hørt om barna og visste at de tilhørte en familie som ofte spiste på kirkens suppekjøkken. Til tross for Ronnie og Krystal allerede har tre barn, visste de at de ikke ville eller kunne la de hjemløse guttene lide utenfor. De overtalte foreldrene til å la dem få ta guttene med seg hjem for natten for å gi dem med bad og varm mat. Den kvelden skjønte Krystal hvor ille det var, guttene var fulle av lus, og huden på føttene var bokstavelig talt i ferd med og falle av.

Følgende søndag da Ronnie og Krystal forlot gudstjenesten ble de kontaktet av guttenes foreldre. De hadde en fantastisk spørsmål til Ronnie og Krystal, og svaret vil endre livene deres for alltid. Foreldrene til de to guttene innså at de ikke klarte å ta seg av dem, og spurte pastoren og kona om om han ville overta ansvaret for dem i et midlertidig fosterhjem.
Det var 5 måneder siden, men barnevernet bestemte at de opprinnelige foreldrene ikke var skikket til å ha barna, så nå blir familien på fem til en familie på syv.

Dette er en utrolig historie, som tross alt ende godt for de to guttene. Det må ha vært skjebnen som brakte barna inn i Ronnie og Krystal sine liv.

 

 

Se klippet under her:

0 Shares