Hunden Duke vekker foreldrene. Etterpå forstår de at den har reddet babyen deres sitt liv.

Takk og lov at denne hunden var til stede, ellers hadde denne tragedien har ført til en dødsulykke. Her er en virkelig sjokkerende historie som involverer en klok hund som heter Duke. Jenna Brousseau og hennes ni uker gamle datter som heter Harper.

Hunden var opprinnelig en hjemløs hund som familien Brousseau adopterte for 6 år siden. Han har alltid vært en god og snill hund, men denne kvelden gjorde han noe spesielt.

Noe forferdelig var i ferd med å skje. Harper, babyen sov i sengen sin og begynte å puste uregelmessig og Duke sov på gulvet i nærheten. Duke merket den uregelmessig pustemønsteret, og da han la merke til at puste plutselig syntes å opphøre, stormet han inn i rommet av foreldrene. Han hoppet opp i sengen for å vekke dem. Han prøvde å fortelle meg at noe var galt med barnet.

Han forsøkte han raskt lede dem inn på barnerommet. Harper var nå blå i ansiktet, og da foreldrene så dette fikk de raskt ringt etter ambulanse.

Harper klarte seg! Men uten hunden Duke, er det ganske åpenbart at hun ikke ville ha vært så heldig.

«Hvis Duke ikke hadde vært så redd, hadde vi bare sovet videre. Han er den perfekte hunden, det var meningen at han skulle være vår, sier Jenna.

Se filmen her:

Relaterte innlegg