Den hjemløse mannen i rullestol overrasker alle når han synger sammen med gatemusikanten. For en stemme!

35-åringen Jonny Walker er en gatemusikant fra Liverpool, UK, som har han gledet folk i gatene rundt om i verden med musikken sin i 15 år.

I disse 15 årene, Jonny fikk vite mange lokale ansikter, fordi jobben handler om å kommunisere med publikum. En slik lokal kjendis er Bernard Davey fra New York City, en hjemløs mann som sitter i rullestol.

Jonny og Bernard kjenner hverandre godt, men det gatemusikanten ikke visste var at Bernard hadde et utrolig talent.

På første nyttårsdag i fjor spilte Jonny på gatene i New York, da Bernard bestemte seg for å bli med. Publikum hadde ingen anelse om at den hjemløse mannen hadde en så flott sangstemme.

Når Bernard kom opp til mikrofonen og begynte å synge George Gershwins «Summertime», var publikums første reaksjon total stillhet. Men når de hørte Bernards stemme begynte de å juble og rope: «Han er utrolig»

Dette klippet har blitt sett av over 4 millioner mennesker, men i år kom den triste nyheten om at Bernard hadde dødd. Men hans utrolig stemme vil leve videre i mange år, ikke minst gjennom dette klippet.

Se  klippet her:

Relaterte innlegg